HTML

A Sikeres Online Vállalkozók Blogja

Linkblog

A legnagyobb internetes átverések

Joy 2009.01.09. 00:03

Rengeteg olyan oldallal találkozol a neten, ahol egyesek feltalálják Neked az internetet. Ahol azt hirdetik, hogy "keress pénzt", csak vásárold meg méreg drága szolgáltatásukat vagy jelenlegi oldalad optimalizálják pár tízezer esetleg százezer forint összegért. Nagyon nevetséges.

Ugye nem gondoltad komolyan, hogy bedőlsz nekik...

Az érzelmeidre próbálnak hatni, és mivel látják, ezen a téren sebezhető vagy, felajánlanak Neked olyan szolgáltatásokat, amikre Neked az ég világon semmi szükséged.

Sokan a látogatottságra panaszkodnak, és ezt akarják ellensúlyozni némi Google optimalizálási Hekker trükkökkel. Elárulom Neked, hogy a Google kereső algoritmusait sűrűn váltogatja. Ha az első helyre is "optimalizálják" az oldalad, tuti, hogy pár hét leforgása után ezt a Google észreveszi, hogy "be akarták csapni" és kizárnak a keresőből örökre.

Megér ez ennyit Neked?

Ha dolgozni akarunk, dolgozzunk tisztán és fogadjuk el a keresők játékszabályait. Ekkor nem történhet probléma.

A keresők egyébként a tartalmakat, forgalmadat és a bejövő linkeket figyelik, ezek után rangsololja, "mennyire értékes" az oldalad. Ezek után helyez el a keresőkben mint a hatalmas holtverseny résztvevőjeként.

Tipp: Ha jó helyezést szeretnél elérni a kulcsszavaidra, fogalmazz olyan címeket, ahol a legfőbb kulcsszavak valamelyike szerepel. Írj hosszabb tartalmat és a kereső optimalizációd "kemény mag" része készen van.

Ne hagyd, hogy ezek a Guruk az orrodnál fogva vezessenek, mert ez nem több, mint pénz kidobás a semmiért. A weboldalad nem ettől lesz értékes, hanem a tartalom mennyiségtől, amit generálsz. Ha az oldalban több helyen elrejted a kulcsszavaidat, később, ha a keresők indexelik, nyert ügyed lesz.

 

Címkék: a legnagyobb internetes átverések

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozastitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr64866648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása