HTML

A Sikeres Online Vállalkozók Blogja

Linkblog

Az internetes bevételszerzésről, mint eszközről

Joy 2009.01.02. 13:22

Ha megértetted azt, hogy mennyit kell dolgoznod ahhoz, hogy eltartsd magad és családod ebben a szörnyű világban, akkor már jó úton haladsz...

Mikor minden nap reggel 5 -kor keltem, és du. 5-re értem haza, ezekről teljesen őszintén el kellett gondolkoznom.

Biztosan akarom én ezt...?

Hála a kíváncsiságomnak, elkezdtem ezzel a gondolattal foglalkozni, hogy én online vállalkozó leszek, és sikeres! Majd előadásokra kezdtem járni...

Azért írom, hogy sikeres, mert sokan képesek valamibe úgy beleugrani, hogy előtte nem sajátítják el a kellő információt ahhoz, amivel éppen tevékenykedni akarnak a neten.

Senki nem születik úgy, hogy ezekkel az ismeretekkel rendelkezik, mert ez tanulható. Ismerem azt az érzést is, amikor olyan gyorsan kellene a bevétel, hogy most rögtön építsünk egy weboldalt és áruljunk valamit, de gyorsan...

Ezek a tevékenységek így roppant kockázatosak. Egy weboldalt felépíteni nem nagy dolog, ehhez egy alap html tudás elég. Sőt...vannak már komplett CMS rendszerek is, mint a Drupal vagy a Wordpress, ahol weblapszerkesztési ismeretek nélkül töltheted fel tartalommal az oldalad. Ezek az úgymond tartalomkezelő rendszerek.

Ha sikeres online vállalkozóvá akarsz válni, aki helyett a későbbiekben egy komoly rendszer dolgozik majd a Te irányításoddal, lassítanod kell.

Ha kellő ismeretek nélkül vállalkozol, komoly hibákba eshetsz, ami a későbbiekben felemészti az online vállalkozásod és benned is könnyen sebet ejthet, egyszóval kifejezve könnyen kudarcokba, csalódásokba eshetsz.

Persze nem szabad feladni, ha valami nem sikerül, hiszen a saját hibáidból rengeteget tanulhatsz.

Elárulon Neked, az internet tele van "digitális hulladékokkal", mint haszontalan oldalak, amelyek csak a helyet foglalják, pénzt még soha nem látottak belőle tulajdonosaik. Az interneten működő összes oldalak mindössze 10% - a képes arra, hogy bevételt termeljenek.

 A többi 90% weboldalak csak ott vannak, és minőségileg gyenge, látogatottságilag pedig alacsony minősítéssel bír. 

Ha Neked is ismerős a jelenség, még a legjobb időben vagy, hogy helyreállítsd. Egy sikeres online vállalkozó soha nem adja fel, és tűzön-vízen keresztül tör át a sikeréért!

 

Címkék: az internetes bevételszerzésről mint eszkozről

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozastitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr68853174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása