HTML

A Sikeres Online Vállalkozók Blogja

Linkblog

Hogyan érd el a céljaidat, amik sikeressé tesznek?

Joy 2009.01.02. 18:15

Először is, a cél meghatározása nagyon fontos számodra bármibe is kezdesz. A célt mindig vizuálisan kell, hogy lásd magad előtt, és mindig egyértelműen kell megfogalmaznod.

Tisztán kell, hogy láss!

Nem elég, ha azt mondod: "Szeretnék egy gépezetet, ami nekem pénzt termel". Önmagában ez még nem cél.

Azonosulnod kell az érzéssel, mintha már ott lenne a kezedben, és azon gondolkodsz, mennyi pénz lenne elég, amit termeljen?

Minél tisztább, részletesebb, konkrétabb a célod, annál könnyebben éred el. Írd le egy papírra a céljaidat, azok lépéseit! Írj melléjük dátumokat, mikorra szeretnéd őket elérni.

Keress motivációt segítő gondolatokat, tárgyakat, érzelmeket, példaképet! Azt kell, hogy lásd, milyen ember szeretnél lenni. Kötődj érzelmileg!

Folyamatosan tarts a szemed a célon!

Majd cselekedj, haladj! Nézd meg honnan indulsz, és hova tartasz. E két pont között a legrövidebb az egyenes út.

Sokan itt rontják el, mert mindenféle kitérőket keresnek, hogy a kényelmi zónát megtartsák maguknak, el akarják kerülni a fájdalmat!

Ez így nem fog menni! Te mit adnál érte, ha 1 hónap múlva lenne egy saját online vállalkozásod, ami sokszorosát hozza havonta, mint a jelenlegi munkahelyed?

Erre a kérdésre, ha most magadban azt mondtad: "-Mindent!" ,akkor már csak a kitartás kell!

Soha ne add fel! A hibáidat fogadd el, és gondolj arra, hogy ez egy lépcsőfok volt ahhoz, hogy a jövőben ezt ne kövesd el újra.

Ezt meg kellett tanulnod a saját hibádból, hogy a jövőben ügyesebb, megfontoltabb légy! Az onlione vállalkozók mindig hibáznak. Ha nem hibáznának, nem cselekednének, erre gondolj!

 

Címkék: hogyan érd el a céljaidat amik sikeressé tesznek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozastitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr25853737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása