HTML

A Sikeres Online Vállalkozók Blogja

Linkblog

A Sikeres Online Vállalkozás Blog

Joy 2008.12.31. 01:24

Ez a Blog neked szól, ha...

  • Már eleged van abból, hogy mindenki mindent összehord Neked, hogy megtanítson pénzt keresni az interneten.
  • Ha rendelkezel már weboldallal, vagy nem okoz gondot Neked létrehozni egyet vagy többet az interneten.
  • Ha állandóan az jár a fejedben, hogy mennyire akarod, hogy a weboldalad pénzt termeljen, ennek ellenére még egy vasat sem láttál bevételként.
  • Ha úgy érzed, alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, kész vagy a fejlődésre.
  • Ha sok pénzt kidobtál már felesleges kereső regisztrációkra és optimalizációkra, több időt fektettél az Online Vállalkozásodba, mint amennyit ér az egész, és emiatt már teljesen eleged van az egészből.
  • Ha a sok csalódások közepette már a kételyek veszik át az irányítást Benned.
  • Ha eddig fórumokból és egyszerre ide-oda kapkodva kerested kérdéseidre a választ.
  • Minél hamarabb el akarod sajátítani az internet adta lehetőségeket, és nem akarsz ugyan abba a hibába esni, mint az inerneten működő weboldalak 90% -a.

Összefoglalva:

Ha eddig kétségbe voltál esve amiatt, hogy azt hitted, mindent megtettél annak érdekében, hogy weboldalad, Online Vállalkozásod pénzt hozzon, megnyugtatlak, nem tettél meg mindent érte!

Csak is az fog sikereket elérni az interneten, és az fog online bevételhez jutni, aki valóban akarja.

Ha azt szeretnéd, jelenlegi, vagy a közel jövőben felépített weboldalad pénzt is termeljen, ne csak hobby oldal legyen, ami csak van, tarts velem!

Ha már a falat kaparod azért, hogy online bevételhez juss a neten, és oldalad ennek ellenére sem hoz semmit, bizonyára elkövettél néhány súlyos hibát.

Ha mihamarabb szeretnéd felpörgetni Online Vállalkozásod, és tényleg nem "keress pénzt az interneten" módszert keresel, akkor kövesd ezt a blogot, mert rengeteg fontos információt fogok itt megosztani, amik nélkül vállalkozásod vásárlási konverziója =0, és ezt komolyan mondom.

Egy valamit le kell szögezzek: A félmegoldásokat és kiskapukat keresők véleménye nem számít és nem is fog számítani ezen a blogon.

Ők nyugodtan forduljanak valamely szolgáltatóhoz és optimalizáltassák weboldalukat néhány 10, esetleg 100 ezer forintért.

Ez a hely azoknak való, akik magukon szeretnének segíteni. (És nem mástól vagy tőlem várják a csodát.)

Címkék: a sikeres online vállalkozás blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozastitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr68849716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása